- Beskrivning
- funktioner
- Ingredienser
- Varumärke
Produkt sammansatt av 18 matsmältningsenzymer med hög enzymatisk aktivitet, med 8 stammar av probiotika, prebiotiska fibrer och kalcium (vilket bidrar till att enzymerna fungerar bättre).
Bruksanvisning: Ta 1 kapsel till lunch och 1 kapsel till middag.
- Referens8436005302092
-
Märke
Tongil
-
Formatera
Kapslar
-
Innehåll
80
-
Belopp
80 Kapslar
Kalciumcitrat 300 mg, Blandning av mjölksyrafermenter [majsstärkelse och maltodextrin, frukto-oligosackarider, inulin, majsdextrin, kaliumklorid, hydrolyserat vegetabiliskt protein, magnesiumsulfat, mjölksyrafermenter (Bifidobacterium lactis W51 100 miljoner cfu/glactis 100 miljoner cfu/g) miljoner UFC/g, enterococcus faecium w54 100 miljoner UFC/g, lactobacillus acidophilus w22 140 miljoner UFC/g, lactobacillus paracasei w20 100 miljoner UFC/g, lactobacillus plantarum w1 130 miljoner UFC/g, sallacillus plantarum växt/g, sallacillus plantarum W24 100 miljoner cfu/g, Lactococcus lactis W19 100 miljoner cfu/g), amylas, vaniljsmak och mangansulfat] 200 mg, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellos)\ \ Per 2 kapslar:\ Kalcium (från kalciumcitrat) .... ...................126 mg\ Blandning av 8 aktiva mjölksyrafermenter (Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis W51 och W52, och Enterococcus faecium –fructooligosaccharides)................................. ........... 400 mg (400 miljoner)\ Digestive Enzyme Blend ........................ ............200 mg \ som ger:\ Amylas................... 6,315,78 DU*\ Protease.. ................. 4,5 16,842,10 HUT*\ Peptidas ................... 4 210,52 HUT*\ Bromelain ................421 052,63 PU*\ Glukoamylas . .............12.63 AGU*\ Laktas .... ...................1 263,15 ALU*\ Maltas .... ..................6.31 MaltU*\ Procerealase® (cellulas, beta-glukanas, hemicellulas och fytas)...8.42 mg\ Proteas........ ..........6,0 4 210,52 HUT *\ Alfa-galaktosidas ......105,26 GalU*\ Pektinas ......10,52 endo-PGU*\ Lipas ...... ... .............1 263,15 FIP*\ Neutral bakteriell proteas............... 4 210,52 PC*\ Xylanas.... ....... ............................168.42 XU*\ Invertase ...... ........... .........................210.52 SU*\ \ (*)=Den enzymatiska aktiviteten uttrycks i u