- Beskrivning
- funktioner
- Ingredienser
- Varumärke
Choco Pro innehåller 18 gram av en proteinblandning bestående av högkvalitativt vassleprotein, kasein och helmjölksprotein. Proteininnehållet i Choco Pro ökar muskelmassan, samt bevarar muskelmassan och underhåller skelett under normala förhållanden.
Du kan njuta av denna näringsrika "söt" när som helst på dagen för att säkerställa att din kropp stöds av näringsämnen.
Hur man använder:
Ta en bar när du behöver energi och protein. Du kan ta en extra dos beroende på dina näringsbehov.
- Referens5999100025677
-
Märke
Scitec Nutrition
-
Belopp
50 gr
-
Fokusera på
Others
-
Smak
Dubbel choklad , Jordgubbsvit choklad
-
Formatera
gr
-
Innehåll
femtio
Dubbel choklad:
Fuktighetsbevarande medel (maltitoler, glycerol), beläggning [sötningsmedel (maltitoler), helt hydrerade vegetabiliska fetter (kokos, raps), avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel (lecitiner)], vassleproteinkoncentrat, mjölkproteinkoncentrat, fruktooligosackarider, proteinhydrolyserat, kokosfett, aromer, instant vassleproteinisolat {vassleproteinisolat, emulgeringsmedel [lecitiner (soja)]}, vatten, avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel [lecitiner (soja)], mandelmjöl, fastare medel (karragenan), konserveringsmedel (kaliumsorbat), stabiliseringsmedel (kaliumklorid), antioxidant (alfa-tokoferol), sötningsmedel (sukralos).
Jordgubbsvit choklad:
Fuktighetsbevarande medel (maltitoler, glycerol), vit täckning 18 % [fullständigt hydrerat vegetabiliskt fett (kokos, raps), socker, skummjölkspulver, LAKTOS, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (lecitiner), arom], vassleproteinkoncentrat (MJÖLK), MJÖLK proteinkoncentrat, fruktooligosackarider, hydrolyserat protein, kokosfett, instant vassleproteinisolat (MILK) {vassleproteinisolat (MJÖLK), emulgeringsmedel [lecitiner (SOJA)]}, vatten, smakämnen, emulgeringsmedel [lecitiner (SOJA)], MANDELmjöl, gelningsmedel (karragenan), konserveringsmedel (kaliumsorbat), stabiliseringsmedel (kaliumklorid), antioxidant (alfa-tokoferol), sötningsmedel (sukralos), färg (karmin). Tillverkad i en växt som tillverkar mjölk, ägg, sojabönor, jordnötter, trädnötter, selleri, fisk, kräftdjur, blötdjur och livsmedel som innehåller svaveldioxid.