Tillverkningsprocessen av vår Matcha börjar med råvaran. Rätt plats att odla teplantorna (Camellia sinensis), jorden och klimatförhållandena spelar en nyckelroll för teets slutliga smak och näringsvärde. Vi ger dig den bästa Matcha från regionerna Uji-Kyoto, Aichi, Shizuoka. Regioner som erbjuder det perfekta klimatet, hög höjd och precis rätt mängd fukt som behövs för att göra detta te av unik kvalitet. Tack vare sin unika kombination av fytonäringsämnen assimileras koffeinet i Matcha på ett mycket annorlunda och mycket hälsosammare sätt än koffeinet i kaffe, det släpps ut i blodomloppet långsamt när katekinerna bryts ner. Resultaten är bibehållen energi i 4-6 timmar. INNEHÅLLER UPP TILL 147 GÅNGER MER ANTI-OXIDANTER ÄN VANLIGT GRÖNT TE!
NÄRINGSINFORMATION (per 100 gr) Energi 1356 kj / 324 kcal. Fett 5,30 g. Mättat fett 0,68 g. Kolhydrater 38,50 g. varav sockerarter 0 g. Fiber 38,50 g. Protein 30,60 g. Salt 0,15 g.