För ett stort behov av C-vitamin
Acerola, även kallad det antillianska körsbäret, är frukten av en buske från Centralamerika och Brasilien.
Den odlas för det extraordinära C-vitamininnehållet i dess röda körsbärsformade frukt. Enligt livsmedelsexperter är acerola en av de frukter som är rikast på C-vitamin på jorden.
Människokroppen kan inte producera C-vitamin på egen hand, så den behöver ta C-vitamin på ett komplementärt sätt.
Raabs acerolapulver innehåller 17 000 mg C-vitamin per 100 g. I jämförelse har apelsiner bara 50 mg per 100 g fruktkött. Acerola-pulver är lämpligt för alla som är allergiska mot citrus.
Observera: Denna information har sammanställts noggrant och är endast avsedd för internt bruk av naturläkare och handlare. Likaså är de inte i något fall ett substitut för sjukvård. Användningen av naturliga livsviktiga ämnen ersätter inte på något sätt vård av en läkare.
-koncentrerat Acerolajuicepulver (Acerolajuice, modifierad tapioka,)
Omslag:
- Hydroxylpropyl
-Metyl
-cellulosa
Komprimerade ingredienser:
-54% (270mg/komp.) Acerola
- fruktjuicekoncentrat i pulverform (acerolajuice, maltodextrin)
-strösocker
-tranbärskoncentrerat pulver
-havreskalskli
-Palmolja
- Ispagegula skal (från kontrollerad ekologisk odling)
- Utan gluten
- Utan laktos