40 grönsakskapslar
Markera
Hälsofördelar:
Åkerfräken används traditionellt som en remineralisator
Indikationer
Kosttillskott lämpliga för att främja normaliseringen av förändrade organiska system, baserat på egenskaperna som beskrivs ovan. Lämplig för vegetarianer och veganer.
Hur man använder
Ta en kapsel om dagen, med ett glas vatten, helst efter en av huvudmåltiderna. Riskbefolkningsgrupper: rådgör med din professionella.
- Kosttillskott.
- Riskbefolkningsgrupper: rådgör med din professionella.
– Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad, balanserad kost och en hälsosam livsstil.
- Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för yngre barn.
- Förvara på en kall och torr plats.
Torrt extrakt av åkerfräketalli (Equisetum arvense) (7% kiseldioxid), bulkmedel (cellulosa), Antiklumpningsmedel (diglycerider av fettsyror, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid). Överdrag: beläggningsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).
PER MAXIMAL DAGLIG DOS: MÄNGD (per 1 kapsel)Capsudiet-sortimentet består av växter för traditionellt medicinskt bruk, noggrant förpackade i vegetabiliska kapslar.
Förpackade anläggningar har tidigare klarat våra interna kvalitetskontroller för att säkerställa efterlevnad
våra arbetsspecifikationer. Under tillverkningen utför vi processkontroller och på samma sätt produkten
Den färdiga produkten går också igenom vår kvalitetskontroll innan den släpps ut på marknaden.
Vi har nyligen förnyat vårt utbud av Capsudiet medicinska örter och växter, från att använda växter i
pulver till torrt pulverextrakt, vilket har lett till implementeringen av följande förbättringar i samband med det nya
Capsudiet sortiment:
• En kapsel om dagen: vilket innebär större användarvänlighet för slutkonsumenten.
• Större garanti för kvalitet och garanterat innehåll av aktiva ingredienser: användning av extrakt med titeln
aktiv ingrediens säkerställer större homogenitet och reproducerbarhet från batch till batch, undvikande
svängningar i innehåll av aktiva ingredienser som förekommer naturligt mellan skördar, på grund av skillnader
klimatologi från ett år till ett annat.