Sojadryck berikad med kalcium, fosfor och vitamin B2.
Idealisk som ersättning för mjölk genom laktosintolerant, såväl som fiberintag.
Laktosintolerans.
Allergi mot mjölkprotein
Vegetarisk kost
Kalciumkälla med hög proteinhalt och vitamin B12.
Kalcium är nödvändigt för underhåll av ben och tänder under normala förhållanden. Det bidrar till normal funktion av muskler, neurotransmission och matsmältningsenzymer. Kalcium bidrar också till normal blodpropp och normal energiomsättning.
Vitamin B2 (riboflavin) det bidrar till nervsystemets normala funktion, till underhåll av huden och till synen av normala tillstånd. Det bidrar också till den normala metabolismen av järn och skyddet av celler mot oxidativ skada. Riboflavin hjälper också till att minska trötthet och utmattning.
Användningssätt: Det är en sojadryck att ta kall eller varm. Den kan också användas för att göra valfri maträtt av italiensk pasta, vaniljsås, vaniljsås ... När behållaren öppnats förvaras den i 5 dagar i kylen.