Alla fettsyror i en produkt Även om omega-3, omega-6 och omega-9-fettsyror fyller olika funktioner i kroppen, är det tydligt visat att balanserade proportioner av essentiella och icke-essentiella fettsyror är nödvändiga för att upprätthålla god hjärthälsa och allmänt välbefinnande. Enligt American Dietetic Association bör vuxna införliva 20-35% av kalorierna i form av fett i kosten, i balanserade proportioner av essentiella och icke-essentiella fettsyror för att bibehålla god hjärthälsa och allmänt välbefinnande. Omega-3-fettsyror (som Omega-6) är en typ av fleromättat fett som anses vara nödvändigt eftersom kroppen inte kan producera dem. Därför måste de införlivas genom maten. En kost rik på omega-3-fettsyror kan bidra till att minska risken för kranskärlssjukdom, stroke och cancer; Det minskar också LDL eller "dåligt" kolesterol. I en diet balanserad i omega-3 och omega-6 kan båda ämnena samverka för att gynna hälsan. Andelen omega-6-syror bör vara ungefär två till fyra gånger högre än för omega-3. I omega-9-fettsyror är dubbelbindningen på nionde plats från omega-spetsen. Till skillnad från omegas 3 och 6 produceras de av kroppen och är fortfarande användbara i livsmedel. Våra Omega 3, 6, 9-produkter är formulerade enligt den senaste forskningen och innehåller balanserade proportioner av fettsyror för att bibehålla god hjärthälsa och allmänt välbefinnande. Daglig dosering Ta 1 till 2 kapslar per dag, helst med mat Varningar Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en balanserad kost.