Ekologisk och vegansk Aloe vera juice från ekologiskt jordbruk. Matsmältningsvård. Aloe vera är den mest biologiskt aktiva arten inom aloefamiljen. Det är en naturlig källa till enzymer, aminosyror, vitaminer och mineraler, saponiner och salicylsyror och mukopolysackarider bland många andra aktiva substanser. Aloe vera är en av de mest använda växterna för vård och underhåll av matsmältningsfunktioner. Dessutom främjar det matsmältningen, stärker och hjälper till att reparera mag-tarmslemhinnan. Det förbättrar det naturliga tarmförsvaret och hjälper rening i allmänhet. Ämnen som acemannan tillskrivs Aloe vera, som stärker och förstärker det lokala tarmens immunförsvar och är en källa till naturliga antioxidanter som också hjälper till att minska inflammation. Bland dess aktiva substanser innehåller den enzymer och koenzymer som hjälper matsmältningen och tarmpassagen. Det används som ett naturligt alkaliserande medel för att motverka överdriven surhet och hjälpa till att återställa pH i magen. Dess regenerativa kraft hjälper till att återhämta sig och skydda magen och tarmslemhinnan, något som är mycket viktigt för reparationsprocesser av skadade vävnader. Bruksanvisning Skaka innan servering. En daglig konsumtion av minst 50 ml juice ensam eller tillsammans med fruktjuice rekommenderas som en del av en balanserad kost.