Det är en proteinblandning av högt biologiskt värde som ger råmjölk och det grundläggande substratet av essentiella aminosyror som vi behöver för efter träning. Dessutom ger WH3Y Health en exklusiv formulering med mjölksyrafermenter, matsmältningsenzymer, Omega 3 och Betaglukaner. Proteinkällorna i WH3Y Health kommer från råmjölk, vassle (WHEY), mjölk, spannmål och baljväxter, vilket är lämpligt för lakto-vegetarianer. Egenskaper: Formuleringen av WH3Y Health MARNYS® SPORTS ger följande egenskaper: *Råmjölk är en tjock, gulaktig vätska som kommer från djur som ammar sina barn. Dess näringsvärde är högt på grund av bidraget från protein, vitaminer, kolhydrater och immunglobuliner, i en högre koncentration än vanlig mjölk. Colostrums bidrag till WH3Y Health är 500 mg för varje dos. *Vasse tillhandahåller proteinet som kallas WHEY, som inte är något annat än den flytande fraktionen som erhålls under koaguleringen av mjölk, och är rik på vattenlösliga klotformiga proteiner, laktos, fetter och mineraler, vilket gör den till en viktig näringskälla. *Blandning av 5 matsmältningsenzymer: amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas. *Omega 3 i WH3Y Health (1 g) kommer från växtkällor. *Beta-glukaner (?-glukaner) är starkt grenade kolhydrater (socker) som finns i cellväggarna hos bakterier, svampar, jäst, alger, lavar och växter som havre och korn. Beta-glukaner är föremål för intensiv vetenskaplig forskning på grund av deras intressanta egenskaper. Bruksanvisning: Lös upp 1 jämn skopa (35 g) i 250-400 ml vatten eller mjölk i ett glas eller shakerglas. Konsumera som kosttillskott (mellan huvudmåltiderna) och/eller efter idrottsträning.
Helvetehavremjöl [gluten], vassleprotein, linmjöl, sojaproteinisolat, dinkelmjöl [gluten], veteproteinisolat [gluten], ärtproteinisolat, frystorkad jordgubb, isolatrisprotein, bovetemjöl, råmjölk [mjölk] ], naturlig färg (betor), naturlig arom (jordgubb), sötningsmedel (steviolglykosider), förtjockningsmedel (xantangummi), enzymblandning (amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas) och mjölksyrafermenter (Bacillus coagulans). Per 35 g: Råmjölk. . 500 mg Enzymblandning (amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas). . 30 mg mjölksyra jäser.. 2 mg Omega 3 fettsyror (vegetabiliskt ursprung). 1,0 g ß-glukaner. ,0,3 g *Innehåller mjölk, havre, ärtor, soja, dinkel, bovete, ris och vete.