Naturlig produkt som hjälper till att lindra obehag som uppstår i ligament och leder. Dessutom förbättrar det minnet och främjar koncentrationen. Fördelaktigt för hälsan i matsmältnings- och leversystemet.
Innehåller Curcuma som är ett antiinflammatoriskt, antioxidant, matsmältnings- och leverelement. Främjar levern, matsmältningssystemet och immunförsvaret. Några av dess fördelar är:
Gurkmeja utmärker sig som en matsmältningsväxt. Lämplig vid gastrointestinala inflammationer. Det fungerar som en utmärkt antiinflammatorisk mage och tarm. Det förbättrar och stimulerar produktionen av galla på grund av dess höga koleretiska effekt, och främjar metaboliseringen av fetter. Det är användbart för att hjälpa till att förlora fett, igen på grund av dess lätthet att mobilisera fetter och metabolisera dem. Curcumin, assimilerat i kosten, kan begränsa förlängningen av fettvävnad, hämma tillväxten av nya blodkärl eller angiogenes. Det har en avsvällande effekt på levern, återställer leverceller och utövar en skyddande verkan på levern. lever och gallvägar, Gurkmeja är en bra allierad vid olika reumatismer. På grund av sin antioxidantkraft och som ett antiblodplättsmedel kan gurkmeja, som konsumeras regelbundet, förhindra uppkomsten av hjärtsjukdomar. Curcumin och andra aktiva ingredienser i gurkmeja ger skydd mot angrepp av fria radikaler, stoppar cellulär oxidation i vitala organ som njure, lever eller hjärta.