Naturlig produkt som hjälper till att lindra obehag i ligament och leder. Det förbättrar också minnet och främjar koncentrationen. Fördelaktigt för hälsan hos matsmältnings- och leversystemet.
Innehåller curcumin som är ett antiinflammatoriskt, antioxidant, matsmältnings- och leverelement. Stödjer levern, matsmältningssystemet och immunförsvaret. Några av dess fördelar är:
Gurkmeja utmärker sig som en matsmältningsväxt. Lämplig för gastrointestinala inflammationer. Det fungerar som ett utmärkt antiinflammatoriskt medel för mage och tarmar. Det förbättrar och stimulerar gallproduktionen på grund av sin höga koleretiska effekt och främjar fettomsättningen. Det är användbart för att hjälpa till att förlora fett, igen på grund av dess förmåga att mobilisera och metabolisera fetter. Curcumin, assimilerat i kosten, kan begränsa expansionen av fettvävnad genom att hämma tillväxten av nya blodkärl eller angiogenes. Det har en avsvällande effekt på levern, återställer leverceller och utövar en skyddande effekt på levern. lever och gallvägar, Gurkmeja är en god allierad vid olika reumatismer. På grund av dess antioxidant- och blodplättshämmande egenskaper kan gurkmeja, när den konsumeras regelbundet, förhindra uppkomsten av hjärtsjukdomar. Curcumin och andra aktiva ingredienser i gurkmeja erbjuder skydd mot fria radikaler och förhindrar cellulär oxidation i vitala organ som njurar, lever och hjärta.