Sedan människan upptäckte egenskaperna hos denna orientaliska buske, har han gjort denna infusion till en av de mest populära dryckerna i världen. Bladen används.
Den innehåller mineralsalter, organiska syror (äppelsyra, succinium, oxalsyra, klorogen), spår av eterisk olja (alifatiska alkoholer, metylsalicylat), polyfenolderivat bland vilka flavonoider (Kamferol, quercetol, myricetol), katekol och katekuiska tanniner sticker ut. Vitamin C och B, enzymer (thease).
Beståndsdelar: Grönt te består av löv som efter skörd stabiliseras av vattenånga under tryck, vilket förhindrar enzymatisk oxidation. När det gäller svart te (Theae nigrae folium) lämnas bladen att jäsa i ventilerade rum, en process under vilken oxidaser kan verka. Xantanbaser (3-4%): mest koffein (= tein), teofyllin, teobromin, adenin och xantin. Innehåller katekiner: (-)-epigallocatechin-3-gallate, (-)-epigallocatechin, (-)-epicatechin-3-gallate, (-)-epicatechin. Dessa katekiner oxideras och polymeriseras i svart te. Den innehåller också teaflaviner (teaflavin, teaflavin-3-gallat, teaflavin-3'-gallat, teaflavin-3,3'-digallate), 8-25 % katekuiska tanniner (fria och kombinerade med xantiska baser), flavonoider (kempferol, quercetin, myricetin), koffeylkinsyror, antocyanidiner och saponiner (assamsaponiner, tesaponiner).
Yttranden av kunderna
Den här produkten har inga recensioner ännu. Skriv den första recensionen!
Vi har mycket mer att erbjuda dig, glöm inte att besöka våra andra kategorier