- Beskrivning
- funktioner
- Ingredienser
- Varumärke
Först anis (Pimpinella anisum), även känd som grön anis eller matalauva, har traditionellt använts för sina medicinska egenskaper vid utvecklingen av hemläkemedel och för att förhindra eller behandla olika typer av sjukdomar.
Frönen har en mycket trevlig och karakteristisk doft och används i vissa matlagningsrecept för att tillverka desserter och godis.
En annan ingrediens är kamomill (Matricaria chamomilla), från vilken dess blommor används och den eteriska oljan som erhållits från dessa för att utarbeta medicinska preparat som har använts inom folkmedicinen.
Det är därför kamomill innehåller fettsyror, betakaroten, tanniner, mucilage, camazuelo, kumarin, flavonoider, C-vitamin och kolin.
Dessa komponenter tillhandahåller en mängd egenskaper (matsmältning, kolagog, hepatoprotective, antiseptisk, karminativ, antispasmodic, antiulcerande, antiinflammatorisk, emmenagogue, lugnande, diuretikum, astringents, etc).
Slutligen är lakrits (Glycyrrhiza glabra), även känd som paloduz, en rot som, förutom att ha en behaglig söt anis smak, har stora egenskaper och hälsofördelar.
Det ger också terapeutiska egenskaper för att behandla hälsofrågor som är så olika som magsår, gastrit, hosta eller förkylningar.
- Referens8436535154826
-
produkt vikt
50 gr
-
Märke
Josenea
Beståndsdelar: Innehåller en triterpen: glycyrrhizin, som omvandlas till glycyrrhetinsyra, vilket ökar utsöndringen av magslem och minskar utsöndringen av pepsinogener. Glycyrrhizin har, förutom sin magsårverkan, sötning, slemlösande, hostdämpande och helande kraft. Innehåller liquiritosid och isoliquiritosid (flavonoider) med kramplösande verkan. En annan flavonon har nyligen hittats med antiulcusaktivitet, överlägsen glycyrrhizin. Detta är 3-di-(metyl-hexunorat)-4,7-dihydroxiflavonol. Den innehåller också: sackaros, dextros (5-10%), stärkelse (30%), protein, fett, eterisk olja, hartser, asparagin.