Egenskaper: 1. Aktivt kol är ett av de mest potenta naturliga depurativa, antacida och matsmältningsmedel som finns, och det har också använts sedan antiken som en naturlig antacida. 2. Anis bra för att kontrollera gaser, halsbränna och svåra matsmältningar. 3. Fänkål är en växt med magsaft, kramplösande och stimulerande egenskaper hos magsaft. 4. Bifidobacteria används för att upprätthålla god hälsa i matsmältningskanalen. Bifidobacteria förbättrar matsmältningen av laktos (mjölkintolerans) och gynnar också absorptionen av B-vitaminer. De upprätthåller också rätt tarmens pH och förhindrar spridning av ruttna bakterier och svampar såsom candida. Sammansättning: Kol (135 mg), fruktooligosackarider (110 mg), lyofiliserat anispulver (Pimpinella anisum L., utsäde) (85 mg), lyofiliserat fänkålpulver (Foeniculum vulgare miller, utsäde) 40 mg, 7,2 mg bifidobakterier och laktobaciller ( Bifidobacterium longum (5X109 cfu / g), Lactobacillus reuteri (2,5X109 cfu / g), Lactobacillus plantarum (2,5X109 cfu / g) Stabilisatorer: kalciumfosfat (E341), mikrokristallin cellulosa (E460) Anti-caking agent: Magnesiumstearat (E470b) Vegetabilisk cellulosakapsel Dosering: Ta 6 kapslar per dag, 2 efter huvudmåltiderna vid komplicerade matsmältningar och 30 minuter före måltiderna när det är avsett att rena kroppen.