Detta kosttillskott baserat på växtextrakt som ingefära, fänkål och kronärtskocka, är indicerat för att förbättra matsmältningen. Glutenfri Digesvin Erbenobili underlättar matsmältningsprocessen och motverkar symtomen på långsam matsmältning. Tas med Epavin Erbenobili är också användbart mot gall- och leverkolik och, taget med epavin och ficus carica knoppextrakt, är det användbart vid dyspepsi. Dess aktiverande beståndsdelar är gjorda enligt den spagyriska metoden. Hur man använder: Detta spagyriska matsmältningstillägg är resultatet av en kombination av växtextrakt som verkar positivt på matsmältningsfysiologiska processer, näringsämnesmetabolism, absorption, bukspottkörtel- och gallsekret. Specifikt kan Digesvin motverka de olika symtom som orsakas av långsam matsmältning (uppsvälld mage och postprandial trötthet), ofta förknippad med fettansamling, och är indicerat vid svåra fall av fetma, vätskeretention och dyspepsi. Vi rekommenderar att du tar 1-2 tabletter Digesvin efter lunch och 1-2 tabletter efter middag. Den är gluten- och laktosfri.