Ekologisk Kombu-tång innehåller allogen syra och glutaminsyra, med förmågan att mjuka upp fibrerna i maten som de tillagas med, vilket förkortar tillagningstiden.
Bruksanvisning: Koka i en tryckkokare (10-20 min.) eller i en vanlig gryta (1 timme) och lägg till omeletter, soppor, grönsaker etc. Speciellt indicerat att lägga till baljväxtgrytor, eftersom det förbättrar deras smältbarhet genom att mjuka upp huden som täcker dem. Den kan torrrostas innan tillagning. Om det uppstår vit färg på algerna beror det på dess egna salter som fungerar som ett naturligt konserveringsmedel.
Konservering: Förvaras i rumstemperatur, på en sval, torr plats skyddad från ljus.
Kan innehålla spår av gluten, fisk, kräftdjur och blötdjur. Om en vit färg dyker upp på algerna beror det på dess egna salter som fungerar som ett naturligt konserveringsmedel.
(*)=Från ekologiskt jordbruk
Yttranden av kunderna
Den här produkten har inga recensioner ännu. Skriv den första recensionen!
Vi har mycket mer att erbjuda dig, glöm inte att besöka våra andra kategorier