Hyaluronsyra är en polysackarid, ett socker, med en strukturell funktion. Den har en trögflytande textur som blir en del av huden, brosket och lederna. Föreningen av kolhydratkedjor bildar en komplex, spiralformad struktur med hög förmåga att hålla kvar stora mängder vatten. Till skillnad från andra hyaluronsyratillskott, som får detta ämne från djur, såsom fjäderfä eller nötkreatur, erhålls Drasanvis hyaluronsyrakapslar från bakteriell fermentering , vilket gör det till en distinkt produkt av högre kvalitet som lämpar sig för vegetarianer.
Hur man använder
Ta en kapsel om dagen, helst med frukost.
Ytterligare dataHyaluronsyra från bakteriell fermentering
Hyaluronsyran som används i Drasanvi-kapslar kommer från bakteriell fermentering (Sterptoccocus ssp) på grund av dess likhet med inhemsk hyaluronsyra. Denna jäsning är baserad på en blandning av sojamjöl, peptoner och en kolkälla, idealiska förhållanden för bildning av hyaluronsyra. Drasanvis hyaluronsyrakapslar har valt en utmärkt källa till hyaluronsyra, mycket lik naturlig hyaluronsyra. Mängden per kapsel är 120 mg.
Koncentrerad och lätt att ta dos
Vi letar efter formuleringar som gör det lätt att ta, och kombinerar hyaluronsyrakraven i en enda kapsel.
Grönsakskapslar
De använda kapslarna är av vegetabiliskt ursprung, närmare bestämt hydroxipropylmetylcellulosa. Dessa kapslar är certifierade av Vegetarian Society. Hydroxipropylmetylcellulosa erhålls från cellulosa från olika växtstrukturer.
Hyaluronsyra
Erhålls genom bakteriell fermentering av Streptococcus zooepidemicus
120 mg
Andra ingredienser:
Hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat
och kiseldioxid.
Utan färgämnen, tillsatta sockerarter eller konserveringsmedel.