L-citrullin är ett icke-essentiellt (villkorligt essentiellt) aminosyramikronäringsämne som kroppen inte kan producera i tillräckliga mängder när den utsätts för stor ansträngning, så påfyllning kan behövas. Vad gäller frukt så finns citrullin i stora mängder i till exempel vattenmelon. Den synergistiska kombinationen av aminosyran L-citrullin och äppelsyra är L-citrullinmalat.
Äppelsyra (malat) är en organisk syra som finns i naturen (till exempel i äpplen).
Aminosyran L-citrullin är grunden för aminosyrorna L-arginin och L-ornitin, en mycket populär formel bland idrottare.
Rekommenderad användning:
Blanda 3 g pulver (en halv mätsked = 1 rågad matsked) med 300 ml vatten eller läsk. Använd en shaker! Överskrid inte den rekommenderade dagliga mängden.
L-Citrullin 46,5%, surgörande medel (äppelsyra) 46,5%, smakämnen, sötningsmedel (sukralos), bulkmedel (polydextros), antiklumpningsmedel (kiseldioxid), färgämnen (tartrazin1, indigotin). Tartrazin: kan ha en negativ effekt på barns aktivitet och uppmärksamhet. Tillverkad i en växt som tillverkar mjölk, ägg, sojabönor, jordnötter, trädnötter, selleri, fisk, kräftdjur, blötdjur och livsmedel som innehåller svaveldioxid.
Yttranden av kunderna
Den här produkten har inga recensioner ännu. Skriv den första recensionen!
Vi har mycket mer att erbjuda dig, glöm inte att besöka våra andra kategorier