Pardina-lins odlad i Guadalajara. Liten i storleken och karakteristisk brun färg. Smidig konsistens och fin smak. De behöver ingen blötläggningstid för senare tillagning. Linser innehåller mycket proteiner, vitaminer (A, B1, B2, B3, B6, C och E) och mineraler som magnesium, zink, selen, kalium, fosfor, kalcium, järn. Mycket fiberrik. Användning: Pardina-linser behöver inte blötläggas i förväg. Koka upp med kallt vatten. Kokningen under tillagningen ska vara skonsam och kontinuerlig. Tillagningstid 35-40 minuter. Konservering: Förvaras på en sval, torr plats.
Pardina linser*. *Ekologiskt jordbruk. Allergener: Spår: Lupiner och prod. baserat på lupiner Spår: Jordnötter Spår: Nötter i skal Spår: Gluten Spår: Sesam och prod. baserad på sesamspår: Soja och derivat
Yttranden av kunderna
Den här produkten har inga recensioner ännu. Skriv den första recensionen!
Vi har mycket mer att erbjuda dig, glöm inte att besöka våra andra kategorier