Digestion® är ett kosttillskott som innehåller en patenterad kombination av kronärtskocka och ingefärsextrakt (Prodigest®) som stödjer matsmältningshälsan och bidrar till mag-tarmkanalens normala funktion. Lär dig om växterna som ingår i Digestion® Kronärtskocka
Kronärtskocka (Cynara cardunculus (L.) subsp. scolymus) är en örtartad växt av familjen Compositae. Det är en robust växt, med stora, blågröna rosettblad. Från stjälken, cirka två palmer långa, växer ett eller två blomhuvuden, kronärtskockorna, täckta med hårda högblad. Blommorna är blålila och rörformade. Den möra, ätbara delen finns inuti blomhuvudena, men inom örtmedicin används de yngre bladen, eftersom de innehåller de bittra aktiva ingredienserna som kommer att ha hälsofördelar.
Hur kan du hjälpa oss?
Kronärtskocksbladsextrakt, rika på flavonoider, klorogensyra (kaffeoylkinsyra) och terpenoider som cynaropikrin, bidrar till normal tarmfunktion och stödjer matsmältningsfunktionen. De hjälper också till att hantera illamående, gasbildning och mättnadskänslor. Ingefära
Ingefära (Zingiber officinale Rosc.) är en växt av familjen Zingiberaceae som är infödd i låglandets tropiska skogar på den indiska subkontinenten. Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos denna växt är dess underjordiska stam, en horisontell rhizom, som är högt värderad för sin kryddiga arom och smak, såväl som för dess hälsofördelar.
Hur kan du hjälpa oss?
Ingefära rhizomextrakt, rik på gingeroler och shogaoler, bidrar till mag-tarmkanalens normala funktion. De hjälper också till att minska känslan av åksjuka och kräkningar i samband med bil- eller flygresor. Vad är så speciellt med Di-gestion®?
Digestion® innehåller två högkvalitativa växtextrakt vars extraktionsteknik gör att de aktiva ingredienserna kan bevaras på ett respektfullt sätt, vilket möjliggör korrekt standardisering av var och en av dem för att erhålla hälsofördelarna. Torrt extrakt av kronärtskocksblad, standardiserat i ? 20 % koffeolinkinsyra, ? 5% flavonoider och ? 5 % cynaropikrin. Ingefära rhizomextrakt, erhållet genom superkritisk CO2-extraktion, standardiserat till 27,5 % gingeroler och shogaoler.